online & overzichtelijk

De procedure

In aanmerking komen voor zo'n heerlijke woning op één van de erven in Twello? Hieronder vind je de procedure uitgelegd.

Wij vinden het belangrijk dat de verkoop transparant verloopt. Daarom hebben wij besloten om de woningen middels een inschrijving en daaropvolgende loting aan te bieden. De inschrijvingen worden door middel van loting door Slaghekke notariaat per categorie van een volgnummer voorzien. Eerst worden de inschrijvingen in categorie A (bereikbare koopwoningen) van een volgnummer voorzien. Aansluitend worden de inschrijvingen zonder voorbehoud van een volgnummer voorzien. Tot slot worden de inschrijvingen met voorbehoud van een volgnummer voorzien. Op basis van het volgnummer worden de bouwnummers toegewezen aan de hand van de opgegeven voorkeuren. Na de toewijzing zal de makelaar de belangstellenden die een woning toegewezen hebben gekregen uitnodigen voor een gesprek. Een uitgebreide beschrijving van de verkoopprocedure vind je bij de pagina downloads.

Schrijf je in

Jouw account

Om in aanmerking te komen voor een woning op De 4 Erven Twello dien je een account aan te maken. Klik daarvoor op 'inschrijven' en maak eenvoudig je account aan. Je ontvangt een e-mail waarin je je eigen wachtwoord kunt instellen. Klik vervolgens op bevestigen en je persoonlijke account is een feit!

Inschrijven

Selecteer jouw favorieten

Start inschrijving op bouwnummer

Indien je na het bestuderen van alle informatie geïnteresseerd bent in een woning, dan kun je maximaal 10 voorkeuren aan ons doorgeven. Dit kun je doen bij 'Woning selecteren' in het menu. Je ziet hier een overzicht van alle woningen in een lijst. Per woning kun je klikken op 'Meer details', hier vind je alle informatie over dat bouwnummer, zoals de oriëntatie, technische gegevens en downloads. Daarnaast dien je het inschrijfformulier in te vullen. Je vindt dit formulier in je account bij 'Vragenlijsten'. Let op dat je alle vragen volledig invult. Niet volledig ingevulde vragenlijsten worden niet meegenomen in de loting.

De online inschrijving sluit op woensdag 12 januari 2022 om 17.00 uur.

Toewijzing

Uiterlijk 19 januari 2022 hoor je of je bent ingeloot voor een woning. Voor de toewijzing gelden bij enkele bouwnummers voorrang voor kopers. Welke voorwaarden dat zijn kun je lezen in het document 'Verkoopprocedure', te vinden bij downloads.

Jouw nieuwe thuis

Het gesprek

Na de toewijzing zal de makelaar diegenen die zijn ingeloot uitnodigen voor een gesprek. Tijdens het eerste gesprek wordt het project en de woning toegelicht en is er alle gelegenheid om je vragen te beantwoorden. Op dat moment krijg je de gelegenheid om een optie te nemen voor de duur van 2 weken.

Indien je onverhoopt geen woning toegewezen krijgt, kom je op de reservelijst. Wanneer degene die een woning heeft toegewezen gekregen uiteindelijk toch van de koop afziet, dan wordt dit bouwnummer aan één van de inschrijvers op de reservelijst toegewezen. Hierbij wordt rekening gehouden met de bij de inschrijving opgegeven voorkeuren. Als je éénmaal een woning hebt toegewezen, krijg je later niet de mogelijkheid om een andere woning toegewezen te krijgen.